A house in which someone is dying
Question
Is a Cohen allowed to enter a house where someone is dying?
Answer
It’s forbidden.
Answered by
Answers questions at Rav Amram Fried's Beit Horaah
Smicha "Yoreh-Yoreh" (2012), Rav Amram Fried's Beit Horaah
Orach Chaim, Yoreh Deah
About the Rabbi
Source
Shulchan Oruch, section Yore Dea, ch. 370, §1
Comments
Have an additional question on this topic or need clarification? Leave your comment below. (Please note that the comment will not be published but will be sent directly to the answering Rabbi for review and a private response)
Did you find the answer to your question?
Thank you!
Your answer has been received. It helps us make the search more accurate.
Opening the question form…